Påkörningsolycka lämnar tre personer skadade i Pattaya, en allvarligt

Pattaya —

En kollision mellan en sedan och en motorcykel sidvagn på Sukhumvit Road tidigt på torsdagsmorgonen den 14 september skadade tre personer, en av dem allvarligt. Sedanens förare flydde från platsen.

Incidenten inträffade omkring 1:30 på Sukhumvit-Pattaya 85 Road, på väg till Sattahip, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi.

Räddningspersonal och ett medicinskt team från Bangkok Pattaya Hospital skickades till platsen och fann att en motorcykel sidvagn hade fått betydande skador.

Tre personer skadades, inklusive en oidentifierad burmesisk kvinna som hade fått allvarliga huvudskador och två andra män, en thailändsk medborgare vid namn Opas Thupnamkham, 40, och en annan burmesisk medborgare, Zaw Moe, 47. De två sistnämnda skadades lindrigt.

Första hjälpen gavs till alla tre innan de skickades till ett lokalt sjukhus.

När han intervjuade den skadade personen, Mr. Opas, sa han att han och hans kamrater var på väg tillbaka till sitt boende under kraftigt regn. Sedan kolliderade en svart sedan, av okänd modell, abrupt med dem bakifrån. Krocken fick deras sidovagn att välta och kastade dem alla tre åt olika håll. Den andra inblandade parten stannade inte eller saktade ens, vilket lämnade dem skadade och liggande mitt på vägen.

Polisen utreder händelsen och försöker identifiera det inblandade fordonet via en registreringsskylt som ramlade av vid kollisionen.

Föraren av det misstänkta fordonet uppmanas också att träda fram och ge upp för att samarbeta med utredningen.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.