Pattaya Deliveryman tappar sin cykel till tjuven efter att ha glömt nyckeln i tändningen

Pattaya —

En ung leveransmans motorcykel stals nära ett lager i södra Pattaya. Mannen lämnade tyvärr sin nyckel i tändningen.

Incidenten inträffade i torsdags kväll, den 14 september, framför lagret hos Flash Xpress Company, South Pattaya, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Herr Worawit Boonwat, den 19-årige ägaren av motorcykeln, klagade till The Pattaya News att han jobbar som bud för Flash Xpress och tog skydd från regnet på sidan av lagret, som var utom synhåll från kl. huvudentrén, där han parkerade sin motorcykel. När regnet slutade gick han till sin motorcykel för att bege sig hem, bara för att konstatera att den saknades.

Efter att ha granskat CCTV-filmerna upptäckte Mr. Worawit att någon hade tagit hans motorcykel. Då stod två motorcyklar parkerade sida vid sida, men tjuven hade valt sin cykel. Han tillade att han lämnade nyckeln i tändningen av misstag.

Offret har anmält händelsen till polisen och har bett dem att undersöka motorcykeltjuvarna i Pattaya-området noggrant, eftersom lokala invånare har råkat ut för många liknande incidenter.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.