Pattaya Music On The Beach börjar, pågår från 15 till 16 september

Pattaya —

Pattayas administrationstjänstemän höll ett möte fredagen den 8 september för att förbereda evenemanget Music On The Beach 2023 som planeras från 15 till 16 september 2023 på Pattaya Beach.

Evenemanget börjar idag den 15 september 2023.

Ordförande av borgmästare Poramase Ngampiches diskuterade mötet förberedelserna för det kommande musikextravagansen när det gäller säkerhet och trafikåtgärder för att säkerställa att evenemanget genomförs smidigt.

Den två dagar långa festivalen med många marschband från skolor kommer att pågå från 3 till 6 varje dag, under vilken den högra sidan av Beach Road kommer att vara stängd från Amari Hotel till Central Pattaya Intersection. Pattaya City bad om ursäkt för eventuella olägenheter.

Music On The Beach 2023, planerad till 15 – 16 september på Pattaya Beach, lovar en oförglömlig musikupplevelse, med fantastiska framträdanden från gymnasieelever. Evenemanget syftar till att främja turism och stärka mjuk makt i Pattaya, samt främja konstnärliga förmågor bland ungdomar och ge dem en möjlighet att tävla på global nivå.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.