Center för hållbar avfallshantering kommer att etableras på Koh Larn

Pattaya —

Ett komplett avfallshanteringscenter kommer att etableras på Koh Larn, Pattaya, för att ta itu med alltför stora sopor. Pattaya City har ingått ett offentlig-privat partnerskap (PPP)-kontrakt med Smart Waste Management Company Limited för detta projekt.

I Pattayas stadshus undertecknade Mr. Poramase Ngampiches, borgmästaren i Pattaya City, och verkställande vice ordföranden för Energy Absolute Company Limited, Mr. Wasu Klomkliang kontraktet om konstruktion av ett komplett avfallshanteringscenter med Smart Waste Management.

Projektet syftar till att på ett hållbart sätt ta itu med det överdrivna soporproblemet på Koh Larn med smart teknik för att minska föroreningarna.

För närvarande brottas förvaltningen med över 65,000 25 ton sopor på turistön, som förväntas öka till XNUMX ton per dag i framtiden.

Den ökande mängden avfall får också konsekvenser för invånarna, miljön och Pattaya Citys turismrykte.

Koncessionsavtalet sträcker sig över 25 år, där staden går med på att tillåta Smart Waste Management att hantera hela byggandet och driften av avfallsanläggningen.

TPN medieanteckningar detta projekt har diskuterats i många år men stannade under Covid-19-perioden 2020 och återupptogs i diskussionerna 2022, men försenades också på grund av byte av Pattayas borgmästare och ledarskap.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.