Kortslutning tänder eld i Pattaya-kvarteret

Pattaya —

En brand som tros ha orsakats av en kortslutning bröt ut på telekomledningar på Soi 4 ​​Regional Land i Pattaya tidigt på fredagen den 15 september.

Klockan 3:15 idag fick Pattayas landkatastroferförebyggande center en rapport om en kortslutning som orsakade brand på kommunikationsledningar i Soi 4 ​​Regional Land, mittemot ingången till Soi 3, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen . De skickade sedan omgående en räddningstjänst till platsen.

Där brann en högspänningsstolpe och närliggande träd. Brandmännen skyndade sig för att dämpa lågorna i tid innan de kunde sprida sig till de boendes hus. Panikslagna lokalbefolkningen sprang utanför sina boenden för att observera branden och efter en kort tid släcktes branden av brandmän.

El- och telekablarna skadades och dinglade på vägen, vilket blockerade genomfarten och resulterade i tillfälliga svårigheter för trafiken.

Poliser från Pattayas polisstation gick till olycksplatsen för att hjälpa till att hantera trafiken innan de rapporterade till de inblandade avdelningarna för borttagning och reparation av de skadade ledningarna.

Vid tidpunkten för anmälan var elen otillgänglig för vissa boende. Vissa lokalbefolkning framförde också klagomål om de återkommande kortslutningarna i området, vilket ledde till flera brandincidenter. Som tur var uppstod dock inga personskador eller större materiella skador till följd av branden.

Det här är inte den första el- och kabelbranden nyligen i Pattaya, som en jättepython orsakade en på Soi Buakhao 15 några dagar innan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.