Pattayas kommunfullmäktige donerar rullstolar till äldre kvinnor i nöd

Pattaya —

Stadsrådet i Pattaya ledd av president Banlue Kullavanit donerade rullstolar till två äldre kvinnor som har svårt att gå.

Rådets vänlighetshandling ägde rum torsdagen den 14 september i Naklua-området. Mr. Banlue ledde ett team av rådsmedlemmar och tjänstemän för att träffa två äldre medborgare som var i behov av gånghjälputrustning.

81-åriga Mrs. Somboon Chaiwat och 70-åriga Mrs. Wanthanee Charoenchokchaipanich har tidigare kontaktat Pattaya Social Welfare Office att deras dagliga liv hade varit en besvärlig ansträngning eftersom de hade svårt att gå på grund av ålderdom och hälsoproblem.

Den medkännande chefen för kommunfullmäktige beslutade sedan att träffa paret personligen för att förse var och en med helt nya rullstolar. Dessa rörelsehjälpmedel är bland 10 rullstolar som nyligen donerats till staden av generösa hotelloperatörer i Pattaya, som har för avsikt att hjälpa äldre personer med rörelseproblem och personer med fysiska funktionshinder.

Mrs. Somboon och Mrs. Wanthanee tackade tjänstemännen för deras godhjärtade handlingar.

För att begära en rullstol sa Mr. Banlue att man kan kontakta Pattaya Social Welfare Office på första våningen i byggnad 1 i Pattayas stadshus eller på 038-253-261.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.