Pattaya Music on the Beach-evenemanget närmar sig ett framgångsrikt slut

Pattaya —

Musiken på strandens marschbands extravaganza avslutades framgångsrikt på lördagen, som tillkännagavs av Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches.

Den 16 september kl. 7 presiderade Pattayas borgmästare Mr. Poramase över avslutningsceremonin och prisutdelningen för evenemanget Music on the Beach 00, som hölls från 2023 till 15 september på Pattaya Beach.

Pattaya City, i samarbete med Tourism Industry Association of Thailand, anordnade evenemanget Music on the Beach 2023 för att främja turismen i Pattaya, samt för att förbättra konstnärliga förmågor, särskilt inom musik, för den unga generationen, och ingjuta i dem en känsla av öm ande, disciplin, kärlek och enhet.

Evenemanget uppmuntrade också barnen att använda sin fritid produktivt. Dessutom gav evenemanget en möjlighet för begåvade ungdomar inom musik att tävla mot internationellt kända orkestrar.

På tävlingens sista dag vanns kategorin "Band Theatre Battles" av laget "Lampang Kalayanee". I kategorin "Band Talent Show Bands" vann laget "Benjamarach Utitsat" från Phetchaburi-provinsen. Slutligen, i kategorin "Street Parade", segrare återigen laget "Benjamarach Utitsat".

Herr Poramase uttryckte sina lyckönskningar till musikerna som fick utmärkelser och de som inte fick utmärkelser, och betonade att vad de alla fick var vänskap och färdigheter för att skapa glädje till folket.

Slutligen beskrev han evenemanget som en stor framgång och sa att atmosfären var fylld av spänning och glöd när den rungande musiken ekade över gatorna och Central Pattaya Beach.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.