Pattaya-förare skyller på oavsiktlig växling efter att ha störtat fordonet i kanalen

Pattaya —

En 41-årig förare av thailändsk nationalitet tillskrev orsaken till sin olycka till en felbedömd växling. Det här avslöjandet kom efter att han räddats från sin pickup som hade störtat ner i en kanal i Pattaya vid 4:16 lördagen den XNUMX september.

41-åriga Mr. Thawatchai Yaemket räddades oskadd efter att hans lastbil rasade in i en kanal i Soi Suk Samboon i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Thawatchai satt fast i sitt fordon och räddades av Sawang Boriboon räddningspersonal. Hans grå Mitsubishi Triton pickup med Roi Et registreringsskyltar hittades delvis nedsänkt i kanalen. Som tur var var vattennivån inte hög, den nådde bara ungefär halvvägs upp på lastbilens hjul.

Mr Thawatchai bad att inte åka till ett sjukhus eftersom han inte var skadad. Han förklarade att när han växlade gjorde han ett fel och valde fel växel, vilket fick fordonet att slingra framåt. Lastbilen tappade kontrollen och kunde inte återta den, sladdade och störtade ner i kanalen och fångade Mr Thawatchai inuti.

Lastbilen skadades lindrigt.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.