Motorcyklist i Pattaya allvarligt skadad efter att ha kolliderat med lastbil

Pattaya —

En 45-årig motorcyklist skadades allvarligt i en trafikolycka med en lastbil på Pornprapanimit Road fredagskvällen den 15 september. Lastbilschauffören hävdade att motorcyklisten plötsligt korsade körfält och skar av honom.

Sawang Boriboon räddningstjänst och The Pattaya News rusade till olycksplatsen i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi, för att hitta offret av thailändsk nationalitet liggande orörligt på vägen.

45-årige Narong Buptay visade sig endast andas svagt efter att ha fått allvarliga skador. Räddningsmän administrerade viktiga HLR-procedurer till honom innan de snabbt transporterade honom till ett lokalt sjukhus för vidare vård. Hans krockskadade svarta Honda Click-motorcykel hittades på olycksplatsen tillsammans med en svart Toyota Revo pickup.

Pattaya News intervjuade den 43-årige Sirimongkol Wongcharoen, lastbilschauffören som var inblandad i olyckan. Wongcharoen påstod att han var på väg hem från en närliggande marknad när Narong plötsligt gick över i hans körfält och skar av honom, vilket resulterade i en kollision.

Theerapun Suksai, ett 29-årigt ögonvittne till olyckan, berättade att när han satt framför sitt hus och åt en måltid, såg han motorcyklisten Narong köra i hög hastighet. Narong skar sedan in i Mr. Wongcharoens körfält och blev påkörd.

Pattaya-polisen undersökte CCTV-kameror på olycksplatsen för att fastställa den exakta orsaken till olyckan. Det var oklart om några rättsliga åtgärder skulle äga rum vid presstid.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.