Motorcykelolycka sent på natten i Pattaya lämnar tre personer på sjukhus; Misstänks vårdslös körning

Pattaya —

Tre ungdomar manövrerade sina motorcyklar farligt på Sukhumvit Road i Pattaya vid midnatt på söndagen innan de krockade med varandra.

Olyckan rapporterades till Sawang Boriboon räddningspersonal klockan 12:10 den 17 september på Sukhumvit Road på väg till Pattaya, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Räddningsmännen och The Pattaya News skyndade till platsen för att hitta tre unga människor skadade.

De identifierades som 18-åriga Mr. Thananop Chanpitak, 19-åriga Jirada Kimteng och 24-åriga Mr. Narin Champahom. Alla tre fick olika skador. De skickades alla till ett närliggande sjukhus för medicinsk behandling.

Ett ögonvittne till olyckan, som bad att inte bli namngiven, berättade för The Pattaya News att trion åkte två motorcyklar på vägen. En av dem red oregelbundet och svängde åt vänster och höger. Ögonvittnet hörde gruppen försöka varna varandra för att sakta ner, men de lyssnade inte på deras råd. Innan kollisionen vek en ryttare in på sina vänners väg och kraschade in i dem.

De tre uppges vara kvar på ett lokalt sjukhus vid presstid.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.