57-årig kvinna dödades i kollision med minivan i Pattaya

Pattaya —

En thailändsk kvinna dödades tragiskt när hennes motorcykel kolliderade med en minivan i en korsning i Pattaya måndagsmorgonen den 18 september.

Olyckan rapporterades till Pattaya-polisen klockan 6, vilket fick poliser, räddningsarbetare och The Pattaya News att skynda sig till platsen nära Wat Bun Kanjanaram, Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Där hittade myndigheterna en röd Honda Wave 110 motorcykel som kördes av det avlidne offret och en Toyota minivan. Den förra var kraftigt skadad, medan den senare hade skador på sin stötfångare.

Offret, Mrs. Sam-ang Khamthawee, låg död i mitten av remsan. 57-åringen hade dukat under av svåra skador innan räddningsteamets ankomst.

Pattaya News intervjuade föraren av minivanen, 45-årige Mr. Apinant Srisompot. Han uppgav att han livnär sig på att transportera studenter. Mannen hävdade att han körde normalt och när han var på väg att nå en korsning rusade offret på hennes motorcykel plötsligt framför sin bil, vilket resulterade i en dödlig kollision.

Vägen var under uppbyggnad. Krocken kastade kvinnan och hennes cykel in i mittremsan. Efter kraschen ringde Apinant omedelbart polisen för att få hjälp. Han transporterade inte studenter vid den tiden.

Räddningsarbetare transporterade kroppen till Banglamungs sjukhus för religiösa riter. Pattaya-polisen sa att de skulle granska CCTV-bilder för att fastställa den exakta orsaken till händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.