Rivaler lanserar bombattack mot Cannabissäljarens hus i Pattaya

Pattaya —

En grupp tonåringar kastade sprängladdningar mot en cannabisförsäljares hus i Pattaya och skrämde hans familj inklusive ett litet barn.

Lokala medier rapporterade att herr A (Alias) kontaktade dem måndagen den 18 september för att avslöja hans klagomål som involverade hans rivaler som inledde en skoningslös attack mot hans bostad i Pattaya, Nongprue underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, den 9 augusti.

Den 28-årige pappan till en ung son förklarade att han förra månaden hade en konfrontation med en grupp tonåringar som var inblandade i händelsen. Detta bråk uppstod på grund av ett hemligt missförstånd, som sedan underblåste gruppens förbittring mot A. Detta ledde i sin tur till heta utbyten och verbala dispyter mellan A och dem på internet.

Herr A hävdade att han fick hotfulla meddelanden från gruppen, som indikerade deras avsikter att orsaka problem i hans cannabisbutik. Sedan tog det en våldsam vändning den 9 augusti runt klockan 3-4 på morgonen, när ett gäng män med dolda ansikten anlände till hans butik på motorcyklar och började kasta sprängladdningar mot den, totalt cirka 8 till 9 gånger.

Herr A sa att han inte var i butiken, men hans fru och unge son var där, och händelsen skrämde dem.

Offret rapporterade händelsen vid Pattayas polisstation och uppmanade myndigheterna att omedelbart gripa de skyldiga, av rädsla för en potentiell upprepning av händelsen.

Problemen med tonåringar i Pattaya verkar aldrig ta slut, som tidigare denna månad ännu ett grupp ungdomar orsakade problem genom att kasta en molotovcocktail på sin rivals motorcykel, vilket skadade honom och förstörde hans cykel fullständigt.

De misstänkta i händelsen ska fortfarande vara på fri fot och offret har uppmanat polisen att hitta de ansvariga.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.