Sattahip pubarbetare inlagd på sjukhus efter att ha druckit för mycket med beskyddare

FOTO: ข่าวคนชล

Sattahip —

En barman i Chonburis Sattahip-distrikt lades in på ett sjukhus efter att ha fallit medvetslös och drabbats av en hälsokris efter en intensiv dryckesstrid med en kund.

Lokala räddningspersonal fick en rapport om en bararbetare som svimmade på sin arbetsplats nära Thongthip Market i Sattahip och rusade till platsen för att kontrollera honom.

Händelsen inträffade på söndagsmorgonen i en icke namngiven karaokebutik för män inom nöjeszonen i Sattahip-distriktet. Offret av thailändsk nationalitet, Aphicha Yangmalangsathon, 30, hittades på en soffa omgiven av barägare och hans medarbetare inne på anläggningen.

FOTO: ข่าวคนชล

Iförd enbart jeans och ingen skjorta hade offret svimmat och kunde inte väckas. Räddningsmännen frågade sina arbetskamrater om orsaken till mannens tillstånd och fick veta att han hade ägnat sig åt en intensiv alkoholstrid med en oidentifierad kund och plötsligt blev mörkt.

Bekymrade larmade arbetskamraterna omedelbart räddningsenheten. De tillade att offret också hade upplevt ett chocktillstånd innan han förlorade medvetandet.

FOTO: ข่าวคนชล

Barmannen lades in på Apakorn Kiatwong sjukhus. Hans tillstånd var vid presstillfället okänt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.