Få tusentals potentiella lokala kunder och invånare att se DIN till salu fastighet, du kan lista med oss ​​på TPN Property!

Vill DU sälja en fastighet i Pattaya, Banglamung eller Chonburi-området och nå tusentals lokala ex-pats, turister och invånare på thailändska, engelska och 16 andra språk?

TPN Media och egendom kan hjälpa dig med detta med vår fastighetsportal och avsnitt genom våra mediawebbplatser.

Vi förstår hur svårt det kan vara att få din egendom uppmärksammad på en så konkurrensutsatt marknad men med den största kombinerade digitala dagliga läsekretsen på engelska och thailändska i Pattaya-området, vi kan se till att din fastighet upptäcks och ses.

Med en mängd olika alternativ för att nå våra läsare till exempel en fastighetsportal, artiklar, inlägg på sociala medier, TikTok- och YouTube-videor, dagliga nyhetsbrev, varningssystem, flera språk och mer kan vi se till att verkliga lokalinvånare och de som är intresserade av att bli lokala invånare ser DIN fast egendom.

Vi listar för närvarande inte hyresfastigheter.

Intresserad? Vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29, eller e-posta oss på Property@TPNproperty.com. Regler och villkor kan gälla, kontakta oss för information.

Vänta inte, få DIN fastighet sedd, upptäckt och såld idag!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/