Behöver du juridisk hjälp i Pattaya eller Thailand? Vi kan hjälpa!

Isaan Lawyers International har framgångsrikt representerat ex-pats och utländska kunder i hela Thailand sedan 2006.

-=-=-=-=–=
Många ex-pats och utländska medborgare stöter på svårigheter eller har olika juridiska behov när du är i Pattaya och i hela Thailand, när du gör det är det viktigt att ha en erfaren engelsktalande advokatbyrå vid din sida för att hjälpa dig varje steg på vägen.
-=-=-=-=-=-=-
Vårt engagerade interna team av thailändska och internationella advokater, advokater, advokater, advokater och konsulter har över hundra års kombinerad erfarenhet i och utanför domstol för att ge expertråd och assistans till dig i ett brett spektrum av juridiska frågor .
-=-=-=-=-=-
Vår verksamhet leds av en reglerad brittisk advokat och tjänsteadvokat som har rådgivet klienter i en mängd olika lagar och juridiska frågor, nationellt och internationellt sedan 1989.
-=-=-=-=-=-=
Företaget har thailändska och brittiska kontor, det senare hanterar visum- och immigrationsärenden i Storbritannien och är helt reglerat i Storbritannien av Solicitors Regulatory Authority. Vi tror att vi är unika i detta avseende. Dessa inkluderar visum för besök i Storbritannien (semester), visum för brittiska makar och ansökningar om fiancevisum i Storbritannien.
-=-=-=-=-=-==
För att underlätta för våra kunder och för att hålla nere kostnaderna för dig, erbjuder vi juridiska konferenser online via ett antal plattformar och appar för sociala medier och många av våra dokumentärtjänster kan genomföras utan att du behöver lämna bekvämligheten av ditt eget hem.
-=-=-=-=-=-=-=
Dessa inkluderar: sista och levande testamente, avtal om äktenskapsförord ​​och samtycke, hyreskontrakt, nyttjanderätt, ytor och markskyddsåtgärder, kontrakt och MOU'S (Memorandum of Understanding), Due Diligence för mark- och bostadsrättstransaktioner och mycket mer.
-=-=-=-=-=-=–

Vi erbjuder ett brett utbud av thailändska lagar och juridiska tjänster inklusive,

Brottslighet,

Civil,

Familj (äktenskap, skilsmässa, vårdnad och umgänge med barn, legitimering av barn och så vidare)

Sista och levande viljor,

Notarie och översättningstjänster,

Bolagsbildning och redovisning.

För våra brittiska kunder erbjuder våra brittiska kontor följande tjänster med mer framöver.

Storbritannien visum och immigration.

UK Court of Protection, varaktiga fullmakter, testamenten och dödsbo, Storbritannien Conveyancing.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
Oavsett ditt problem eller behov så finns vi här för att hjälpa dig!
Isaan Advokater är inte bara för dem i Isaan, vi representerar över hela landet.

Kontakta oss idag.

www.isaanlawyers.com

Info@isaanlawyers.com

+ 66 (0) 844715775

Eller, för mer information, klicka här

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/