Fastighet: Stort gym till salu i Bangkok-området

Stort gym till salu i Bangkoks Prawet-kvarter! Bara 5 minuter från Suan Luang MRT på den nya gula linjen. Har flera rum, boxningsringar, omfattande vikter, cardio-område och omklädningsrum. Prima investering med all utrustning inkluderad! 💪

Mer information finns HÄR.

Kontakta Oss Siam Business Brokers inte Pattaya News för frågor eller förfrågningar.

Bildgalleri:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/