Par som otuktar på Bangsean Beach för OnlyFans Video Spark Outrage

Bangsean, Chonburi —

En OnlyFans-video, som involverar en man och en kvinna som otuktar på Bangsean Beach i Chonburi, har orsakat ett offentligt ramaskri.

Den virala videon visar paret ägna sig åt det oanständiga dådet mot ett kokospalm längs strandpromenaden i Bangsean i Saen Suk-kommunen. Det har fått stor uppmärksamhet, med många invånare som fördömer handlingen som olämplig och oacceptabel. Invånarna var också oroliga för att videon, som lades upp på OnlyFans, skulle kunna skada Bangsaens rykte som en familjevänlig destination.

Lokala försäljare nära olycksplatsen berättade för lokalpressen att de var förbryllade över varför paret inte valde att filma på hotellen eller resorterna. De uppmanade också polisen att vidta åtgärder, angående att videon kan ha negativ inverkan på ungdomar.

Vid presstid ska polisen undersöka videon och leta efter de inblandade som sannolikt skulle åtalas för att ha brutit mot olika obscenitetslagar i Thailand.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.