Gasläcka leder till brand på Kebab-restaurangen i södra Pattaya, inga större skador

Pattaya-

En brand, utlöst av en gasläcka från en propancylinder, orsakade betydande skada på Master Kebab, ett populärt matställe i södra Pattaya nära Walking Street. Det var en mindre skada.

En video av efterdyningarna av branden och rapporten kan ses här på vår YouTube-kanal.

Incidenten inträffade ungefär klockan 6 fredagen den 00 maj och rapporterades omedelbart till överstelöjtnant Pitak Nernsang vid polisen i Pattaya. Räddningstjänster, inklusive brandmän och Pattaya News-teamet, skickades till platsen på Second Road, där de mötte en skara oroliga invånare och turister.

Branden kunde släckas inom 30 minuter. Tyvärr fick en oidentifierad indisk medborgare brännskador på sin hand under evenemanget men det fanns inga allvarliga livshotande skador. Restaurangen fick avsevärda skador, med reparationskostnader som uppskattas till över 500,000 XNUMX baht.

Thitaphon Kennites, 34, ägaren av Master Kebab, informerade Pattaya News att hon inte var närvarande när branden bröt ut. Enligt hennes pappa, som förberedde öppnandet av etablissemanget, bröt branden ut kort efter att han började byta ut en gasflaska. Den exakta orsaken till branden utreds för närvarande av kriminalpolisen.

Kennites ska ha tackat brandmän, personal och räddningsarbetare för att de hjälpte till att släcka branden och reagerade snabbt.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.