Jomtien Beach-försäljare greps för olaglig försäljning av fyrverkerier

Pattaya —

Tre försäljare greps på Jomtien Beach i natt, den 4 maj, för olaglig försäljning av fyrverkerier.

Gripandet utfördes av Banglamung-tjänstemän som agerade som svar på invånarnas klagomål om ljud och störningar orsakade av fyrverkerier på Jomtien Beach sent på natten.

Operationen resulterade i gripandet av tre oidentifierade personer som olagligt sålde fyrverkerier till strandbesökare. De misstänkta greps nära The Now Hotel. De transporterades från stranden på baksidan av en pickup till en polisstation för att åtalas för deras handlingar.

Förutom att gripa dessa säljare, genomförde Banglamung-tjänstemän också slumpmässiga kontroller av tonåringar som satt på stranden. Inga illegala ämnen hittades vid dessa kontroller.

Polisen har nyligen ökat patrulleringen på Jomtien Beach överlag som svar på regelbundna bullerklagomål, speciellt från fyrverkerier, som vi tidigare behandlat här.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.