Polis och civila griper narkotikaframkallad våldsam man i Pattaya

FOTO: สยามชล นิวส์

Pattaya —

En grupp civila och poliser tillfångatog en droginducerad man som gick ut på Pattaya Central Road tidigt på söndagen den 5 maj.

En videoversion av den här historien kan ses här på vår YouTube.

Klockan 3:30, Pol. Överstelöjtnant Chaowalit Suwanmanee, biträdande överintendent vid Pattayas polisstation, fick en rapport om en man som beter sig oberäkneligt framför en risgrötbutik på Pattaya Central Road i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Vid mottagandet av rapporten, Pol. Överstelöjtnant Chaowalit och hans team av officerare rusade till platsen.

Där stötte poliser på en 30-årig thailändsk man, iklädd en röd och vit T-shirt och svarta jeans, sittande mitt på vägen i ett tillstånd av upprördhet. Den oidentifierade mannen skrek och när han såg polisen började han springa iväg.

Mannen försökte ta sig in i risgrötbutiken, vilket fick både thailändska och utländska kunder att fly i rädsla. Som tur var lyckades poliser snabbt fånga honom med hjälp av civila i närheten.

Den misstänkte, som hävdade att hans smeknamn är Ton, erkände enligt uppgift att ha konsumerat metamfetamin innan hans framfart. Han togs sedan i förvar på Pattayas polisstation för ett drogtest och rättsliga förfaranden.

Prawit Chanhong, en 51-årig säkerhetsvakt vid risgrötsbutiken, berättade om händelsen och uppgav att mannen plötsligt dök upp från ingenstans och började agera oberäkneligt framför butiken. Av rädsla för kundernas säkerhet ringde han omedelbart polisen för att gripa mannen.

Ingen skadades i händelsen.

FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.