Sommarstormen träffar Hat Yai: Anslagstavlor och stolpar kollapsar, inga skador rapporterade

Hat Yai—

Klockan 3:00, den 5 maj 2024, rapporterade Hat Yai lokala medier att en kraftig sommarstorm och vindar drabbade Hat Yai, Songkhla, vilket fick stora reklamskyltar och elstolpar att kollapsa. Lyckligtvis rapporterades inga personskador eller personskador.

Enligt Hat Yai lokala medier publicerade Hat Yai kommun för lokalbefolkningen för att undvika Manohra-korsningsområdet eftersom det potentiellt skulle kunna skada förare och fotgängare. Relevanta myndigheter skickades ut för att säkra området och blockera vägen.

Det rapporterades av lokala Hat Yai-media att mer än 10 elstolpar kollapsade och en av dem träffade en pickup med 5 passagerare. Som tur var blev ingen skadad.


Pol. Generallöjtnant Sakorn Thongmunee, borgmästaren i Hat Yai City, ska enligt uppgift samordnas med Hat Yai Provincial Electricity Authority och relevanta myndigheter för att vidta omedelbara åtgärder och kartlägga skadorna på lokalbefolkningens egendom och säkerhet för att ge ytterligare hjälp.

Songkhla-guvernören gjorde frågorna till en högsta prioritet och bad om hjälp från alla sektorer för att ta itu med problemen och planerade försiktighetsåtgärder för att förhindra framtida incidenter som kan inträffa, sade borgmästaren i Hat Yai City.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.