Thailändska regeringen godkänner förlängning av visumbefrielsen för indiska och taiwanesiska turister som besöker Thailand

Thailand -

Det thailändska kabinettet har godkänt att förlänga den 30-dagars visumfria inresan för indiska och taiwanesiska besökare till den 11 novemberth i år 2024.

Vår tidigare historia:

Undantaget tillkännagavs först efter regeringsmötet den 31 oktober, där Thailands premiärminister Srettha Thavisin sa att policyn kommer att träda i kraft från 10 november till 10 maj 2024.

Nu till uppdateringen:

Den thailändska premiärministern Srettha Thavisin berättade för pressen på tisdagen (7 majth) att den thailändska regeringen har godkänt att förlänga viseringsbefrielsen för indiska och taiwanesiska passinnehavare med ytterligare sex månader från 11 maj till 11 novemberth, 2024 för att fortsätta öka turismen och stärka ekonomin.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.