Pattaya strävar efter att locka fler turister från Mellanöstern med hälso- och friskvårdsturism

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya City siktar på att locka fler turister från Mellanöstern med hälso- och välmåendeturism.

Pattayas borgmästare Mr. Poramase Ngampiches, tillsammans med sin delegation, deltar för närvarande på Arabian Travel Mart (ATM 2024) från 5 maj till 11 maj 2024 i Dubai, Förenade Arabemiraten, med uppdraget att locka fler turister från regionen .

ATM är det tredje största evenemanget för främjande av turism i världen, som hålls under temat "Empowering Innovation: Transforming Travel Through Entrepreneurship". I år kom Pattaya, Chonburi-provinsen, med hälsoturismprodukter och tjänster för att demonstrera med Ang Sila stenmassage och Mind and Soul-terapi, som fick mycket uppmärksamhet från deltagare från Mellanöstern.

Totalt 12 entreprenörer från hotell, sjukhus, turistattraktioner och reseföretag träffade affärspartners vid Pattaya Variety-montern. Borgmästarens delegation var också inbjudna av Nipa Nirannut, Thailands generalkonsul i Dubai, och Thapanee Kiatpaiboon, guvernör för Thailands turistmyndighet, att presidera över öppningsceremonin av Thailand Pavilion.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.