Ung dotter och son skadade, far allvarligt, efter att ha kraschat in i skyddsräcket i Pattaya

Pattaya —

En 40-årig thailändsk man skadades allvarligt och hans två små barn skadades också efter att deras motorcykel kraschade in i ett skyddsräcke på Highway 331 i Pattaya, i natt den 6 maj.

Olyckan inträffade runt 8:50 på det ingående körfältet på Highway 331 nära Baan Koh Kao i Khao Mai Kaew-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Vid ankomsten till platsen hittade räddningsarbetare från Pattaya Sawang Boriboon Foundation en thailändsk man, identifierad som Mr. Khanti Inpech, 40, liggande vid sidan av vägen med allvarliga skador. Hans 7-årige son och 9-åriga dotter hittades i närheten, efter att ha fått måttliga skador. Deras Honda Scoopy-I motorcykel hade också skadats av att krascha in i skyddsräcket.

Enligt rapporter skulle Mr. Khanti ha tappat kontrollen över sitt fordon och kraschat in i ett skyddsräcke. Han fördes till närmaste sjukhus tillsammans med båda sina skadade barn.

Orsaken till olyckan är fortfarande under utredning.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.