Pattaya Sedan-förare uppges ignorera rött ljus, orsaka allvarlig kollision och flera skador

Pattaya —

En 52-årig thailändsk sedanförare ska ha varit olydig mot rött ljus och kraschat in i en stor cykel i södra Pattaya tidigt på onsdagen den 8 maj. Motorcyklisten fick allvarliga skador.

Runt 2:46 fick Sawang Boriboon Thammasathan Foundation rapporter om en trafikolycka på Sukhumvit Road i södra Pattaya. Olyckan involverade en bronsgrå Mitsubishi Pajero och en grå Honda CBR 1000cc motorcykel som hade kolliderat med varandra.

Vid ankomsten till platsen hittade räddningstjänsten en allvarligt skadad Mitsubishi Pajero, med ett löst hjul på passagerarsidan. Inuti fann myndigheterna tre skadade passagerare: två pojkar i åldrarna 10 och 14 med huvudskador och en 8-årig flicka med skrapsår och rivsår på kroppen och ett glasskada på vänster handled. Föraren av Pajero, identifierad av polisen som Mr. Sathit Sinuansakulnee, 52, var oskadd.

Nära den havererade sedanen hittade räddningstjänsten en trasig grå Honda CBR 1000cc-motorcykel. Dess förare, Wiran Suksaow, 23, hittades liggande medvetslös mitt på vägen, med svåra sår som blödde kraftigt. Han fördes till närmaste sjukhus.

Ögonvittnet Mongkol Khamprasong, 29, berättade för The Pattaya News att Pajeron stoppades vid ett rött ljus bredvid honom. Men föraren enligt uppgift inte lydde det röda ljuset och svängde in på Sukhumvit Road medan motorcykeln färdades rakt med grönt ljus. Mongkol uppgav att han hörde motorcyklisten försöka bromsa, men offret kunde tyvärr inte undvika kollisionen.

Herr Sathit, föraren av Pajeron, gjorde inget uttalande till pressen på olycksplatsen.

Polisen i Pattaya granskar CCTV-bilder från det omgivande området för att bevisa ögonvittnets berättelse och för att väcka åtal.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.