Pattayas säkerhetsvakt går amok efter att ha druckit för mycket

Pattaya —

En kraftigt berusad säkerhetsvakt i Pattaya togs ner av polisen efter att han hotat invånare och försökt attackera polisen.

Händelsen rapporterades till Pattaya-polisen klockan 9:06 tisdagen den 7 maj. Poliserna anlände snabbt till incidentplatsen vid Ekmongkol 4 Village i Soi Khao Talo, Pattaya, för att möta den oidentifierade säkerhetsvakten i ett tillstånd av frenesi.

Överraskande nog arbetade den manliga säkerhetsvakten, som var i mitten av 30-årsåldern till början av 40-årsåldern, faktiskt för byn. Han var bar överkropp, skrek, svor åt förbipasserande, kastade runt föremål och försökte till och med attackera poliser, enligt ögonvittnen.

Så småningom behövde poliser kalla på förstärkning och tog ner mannen, utan att någon skadades.

Prasert, en invånare som åt middag i närheten, beskrev säkerhetsvakten som en normalt hårt arbetande och väluppfostrad person som aldrig varit inblandad i några bråk. Han misstänkte dock att vakten kan ha druckit för mycket alkohol, vilket såg ut att ha utlöst hans våldsamma utbrott. Det var oklart om han hade druckit under arbetet.

Polisen utreder just nu händelsen. De överväger också potentiella anklagelser mot honom för hans handlingar. Det är oklart om han kommer att sägas upp från sin tjänst som ordningsvakt för sitt agerande.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.