Pattaya turistbusschaufför träffar utländsk cyklist och flyr

FOTO: Dailynews

Pattaya —

En turistbusschaufför i Pattaya fångades på kamera när han slog en utländsk cyklist och körde iväg utan att hjälpa den skadade.

Incidenten inträffade den 8 maj 2024 på Pattaya Second Road, nära Pattaya 8 School i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Enligt bilderna cyklade cyklisten, en oidentifierad utländsk medborgare, på vägen när den blåvita turistbussen närmade sig och svängde in i honom, vilket fick honom att ramla av sin cykel. Busschauffören fortsatte sedan köra utan att stanna för att kontrollera den skadade cyklisten.

Vittnen till händelsen, inklusive en lokal boxare, 23-årige Sitthichok Kaewsanga, skyndade sig för att hjälpa cyklisten, som fick ett stort, djupt sår på sin högra armbåge. Den skadade cyklisten fördes sedan till ett lokalt sjukhus för vård.

Herr Sitthichok berättade senare för lokala reportrar att den skadade utlänningen var en äldre man. Han sa att han blev förvånad över att se busschauffören inte stanna för att hjälpa offret och bara fortsätta köra.

Enligt rapporter hade Pattaya-polisen redan informerats om händelsen och undersöker för närvarande bilderna. De håller på att kontakta den skadade cyklisten för att samla in mer information och söker även efter busschauffören och bussens registreringsnummer.

FOTO: Dailynews
FOTO: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.