Arbetslös man i Sri Racha dödar vän med krukväxt efter bråk

Sri Racha —

En thailändsk man mördade brutalt sin vän som lät honom bo i huset hyresfritt under hans senaste arbetslöshetsperiod.

Incidenten inträffade klockan 6 på morgonen torsdagen den 9 maj i Soi Lung Nuea, Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen.

Offret, 35-åriga Mr. Kritsada Nuchprem, en gatumatsförsäljare, hittades liggande på vägen med svåra ansiktsskador. Han fördes i hast till Laem Chabang-sjukhuset men dukade senare av sina sår.

Den misstänkte, 39-årige Kamron Songkasri, greps på platsen. Han påstods ha använt en ölflaska och en krukväxt för att döda offret.

Vittnen, Ms. Mukthada Upchit, 19, och Ms. Supitcha Sripuengjan, 18, berättade för lokala reportrar att de hade sett offret och den misstänkte gräla i en gränd innan händelsen. Bråket eskalerade till fysiskt våld när båda männen nådde mitten av gränden och den misstänkte ska ha knivhuggit offret med en trasig ölflaska och därefter krossat hans ansikte med en krukväxt.

Enligt Konchanat Kaewrungruang, 36, en vän till den misstänkte, hade den misstänkte varit arbetslös en tid och vistades i offrets hus. Argumentet ska ha sitt ursprung i att offret sa åt den misstänkte att hitta ett jobb.

Polisen i Laem Chabang häktar den misstänkte för rättsliga förfaranden.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.