Fastighet: Handla till salu på Pratumnak Soi 5

🌿 Butik till salu i Pratumnak på Soi 5. Väl inredda inomhus- och utomhusutrymmen. Rymligt kök, bar och förråd. 4 våningar inklusive 2 uthyrningsbara rum med badkar och balkong. Personalen har för avsikt att stanna. Mångsidig byggnad för restaurang, detaljhandel, mer! 🏬 #Pratumnak #pattaya

Mer information HÄR.

👇Kontakta Siam Business Brokers inte Pattaya News med förfrågningar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/