Muay Thai Masters är värd för ett framgångsrikt träningsevenemang i Storbritannien, som främjar sport och kultur globalt

Nationell-

Den 10 maj 2024 höll Thai Sports Industry Development Subcommittee från Thailand Creative and Cultural Agency (THACCA) och kända Muay Thai-tränare ett "Amazing Muay Thai Master Class in the UK 2024"-evenemang från den 3:e till den 5:e maj i Reading City, England.

Enligt thailändska nationella medier deltog mer än 300 personer med Muay Thai-utrustning i evenemanget, inklusive barn så unga som sex år och den äldsta var 60. Deltagarna var från 21 länder runt om i världen.

Asst. Prof. Pimol Srivikorn, ordförande för idrottsindustrins utvecklingsunderkommitté, avslöjade offentligt att evenemanget var mycket fantastiskt och tillfredsställande eftersom det överväldigades av beröm och positiv feedback.

I evenemanget fick deltagarna även lära sig om thailändsk kultur och tradition. Muay Thai var inte bara Thailands mjuka kraft utan skulle också bli erkänd globalt, anmärkte Asst. Prof. Pimol.

Dessutom utförde kontoret för Muay Thai Sports Commission från Sports Authority of Thailand (SAT) en inspektion på Muay Thai gym i England och tilldelade ett certifikat som intygar standarderna för varje gym.

De certifierade gymmen av SAT skulle bygga upp förtroende för sina tränare och skulle potentiellt kunna generera mer inkomster och marknadsföra Muay Thai enligt Thailands ursprungliga stil, sa Asst. Prof. Pimol.

I Thailand fanns det mer än 400 certifierade Muay Thai-gym och SAT försökte utöka antalet till 500 i framtiden för att stödja utlänningar som var intresserade av att lära sig Muay Thai på allvar, enligt Asst. Prof. Pimol.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.