Två tonåringar skadades i motorcykel-bilkollision vid Pattaya-korsningen

Pattaya —

En motorcykel kolliderade med en bil i en korsning på en motorväg i Pattaya och lämnade två unga flickor skadade, en allvarligt.

Olyckan inträffade klockan 5 torsdagen den 9 maj på motorvägsväg 7 i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. När de kom till platsen hittade Nongprues poliser två kvinnliga tonåringar som låg på marken.

Det första offret, endast identifierad som Ae (pseudonym), 18 år gammal, var föraren av motorcykeln, en svart-röd Honda PCX. Hon fick lindriga skador. Det andra offret, identifierat endast som Nan (pseudonym), också 18-åring, var passageraren på motorcykeln. Hon hade tyvärr fått allvarliga skador, bland annat blödning från näsan, svullen panna och skrubbsår på olika delar av kroppen. Hon fördes akut till ett närliggande sjukhus för vård.

En Mitsubishi Lancer-bil i bronsguld, körd av Anurak Boontim, 42-åring, hittades också på platsen. Bilen hade synliga skador på motorhuven och höger framhjul.

Ae, offret, berättade för polisen att hon och hennes vän, som båda arbetade som dansare på en turistattraktion, åkte hem från jobbet på motorcykeln. Hon körde och hennes vän var passageraren. När de närmade sig korsningen sa hon att hon inte såg bilen komma och krockade med den.

Samtidigt uppgav Mr Anurak, bilföraren, att han körde hem från Pattaya Crocodile Farm-området. Han sa att han precis hade gått ut ur gångtunneln under motorvägen när motorcykeln kolliderade med hans bil.

Polisen utreder för närvarande händelsen för att fastställa orsaken till kollisionen och identifiera den skyldige.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.