Ung man knivhuggen på festen efter examen nära Pattaya, misstänkta fortfarande på fri fot

Bang Lamung—

Klockan 12:30, den 11 maj 2024, fick Pattaya Rescue Radio Center en rapport om en man som blivit knivskuren i höger arm efter att ha grälat med en grupp seniorer vid en efterexamensfest i Soi Huai Yai, Bang Lamung, Chonburi .

Pattayas relevanta myndigheter och räddningstjänster skickades till olycksplatsen och hittade en 19-årig man, offentligt identifierad endast som Mr. Chaiyawat, som hade en 30-centimeters kniv fast i sin högra arm.

Chaiyawat förlorade en stor mängd blod och som ett resultat utförde räddningsteamen första hjälpen innan han överfördes till Bang Lamungs sjukhus för omedelbar medicinsk behandling.

Efter den första utredningen berättade Supakorn Suthijak, 24-åriga Chaiyawats senior vän, för räddningsteamen att hans grupp och de misstänkta deltog i efterexamensfesten för de juniorer som tog examen i år. Festen började klockan 6.

Händelsen inträffade när alla påstås vara berusade och offret ska ha blivit stirrat på av den misstänktes grupp, säger Supakorn. Offret frågade sedan den misstänkta gruppen som de aldrig hade träffat tidigare "Varför tittar du på mig?" innan situationen eskalerade till ett brott, berättade Supakorn för räddningsteamen.

Invånarna uppges ha sett bråket och försökt hindra dem från att slåss mot varandra. Den misstänkta gruppen och andra deltagare flydde direkt efter att de sett Chaiyawat skadad, enligt räddningsteamen.

Till en början inspekterade Huai Yais poliser brottsplatsen och samlade bevis för att spåra de misstänkta och inblandade personerna för ytterligare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.