Pattaya Doraemon Run 2024 välkomnar över 2,000 XNUMX löpare

Pattaya —

Pattaya City gick samman med MCOT för att organisera "Doraemon Run 2024 Thailand av MCOT", det andra stoppet för det rikstäckande löparevenemanget, lördagen den 11 maj. Evenemanget hölls på Pattaya Beach och drog över 2,000 XNUMX löpare.

Herr Poramase Ngampiches, Pattayas borgmästare, ledde öppningsceremonin på lördagen. Till honom följde Supoj Wongjarasawee, rådgivare till ministern för turism och sport, Yuri Osawa, första sekreterare vid Japans ambassad i Thailand, och Paiboon Siriphanusathian, oberoende direktör för MCOT PCL.

Doraemon Run 2024 Thailand av MCOT markerar första gången som evenemanget hålls i Thailand, med totalt fem lopp planerade över hela landet: Bangkok, Pattaya (Chonburi), Nakhon Ratchasima, Phuket och Chiang Mai. Evenemanget firar över 42 år av Doraemons sändning i Thailand. Pattaya fungerade som andra stopp efter Bangkok.

Evenemanget innehöll Doraemon och vänners maskotar, en 10 meter hög Doraemon-ballong och en mängd bedårande Doraemon-karaktärsmodeller för fans och löpare att ta selfies med på hela evenemangsplatsen.

Herr Poramase uttryckte sin glädje över att vara värd för evenemanget och sade att han trodde att evenemanget skulle skapa en evig upplevelse för alla löpare. Han riktade också sin tacksamhet till MCOT och alla inblandade parter för att de hjälpte till att organisera evenemanget.

Pattaya kommer att skicka stafettpinnen till Nakhon Ratchasima-provinsen för att vara värd för den tredje etappen av Doraemon Run 2024 Thailand inom en snar framtid.

Se vår videobevakning av evenemanget här!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.