Pattaya motorcyklist allvarligt skadad efter att ha ignorerat rött ljus

Pattaya —

En motorcykelförare lämnades allvarligt skadad efter att ha misslyckats med rött ljus och kolliderat med en sedan i en korsning i Pattaya tidigt på söndagsmorgonen den 12 maj.

Incidenten inträffade klockan 1 vid Pattaya Klang-korsningen i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Enligt Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation hittades motorcykelföraren, identifierad som den 32-årige Mr. Thawisack Songserth, medvetslös på marken vid olycksplatsen. Han fördes i hast till Bangkok Pattaya Hospital för vård.

Mr Thawisacks motorcykel, en blå Honda Click, skadades allvarligt i kollisionen. Sedanen som var inblandad i olyckan, en Toyota Fortuner, fick också skador på förarsidan och bakdörrsrutan.

Sedanens förare, 35-årige Nithikan Bunnarongbhawat, berättade för Pattaya-polisen att han var på väg för att hämta en kund i Pattaya när olyckan inträffade. Han hävdade att han väntade på grönt ljus i korsningen när Mr. Thawisack som körde sin motorcykel påstods körde mot rött ljus och körde på hans fordon.

Polisen granskar CCTV-bilder från olyckan. De förväntas intervjua Mr Thawisack när han är ute från sjukhuset.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.