Pattaya City kommer att vara värd för Pattaya Squid Fair 2024 från 24-25 maj

Pattaya —

Pattaya City kommer att stå värd för Pattaya Squid Fair 2024, en ljuvlig skaldjursupplevelse, från 24 till 25 maj på Jomtien Beach framför The Now Hotel nära Soi 12.

Årets mässa, med temat "Taste of the Sea", lovar ett överflöd av färska och läckra skaldjur till extremt överkomliga priser. Deltagarna bjuds in att njuta av en mängd olika fisk- och skaldjursrätter, nylagade efter allas smak precis vid stranden.

Medan de njuter av de kulinariska läckerheterna kan deltagarna också koppla av till de lugnande låtarna av gratis, levande musik och fängslande framträdanden av olika begåvade thailändska artister. Det kommer också att finnas spännande matlagnings- och skaldjurstävlingar, och ett överflöd av fantastiska fotomöjligheter mot Jomtien Beachs pittoreska bakgrund.

Pattaya Squid Fair 2024 är ett måste-besök för fisk- och skaldjursälskare och de som söker en rolig havsupplevelse. Markera kalendern för den 24 och 25 maj och bege dig till Jomtien Beach för en smak av havet!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.