Pattaya Sky Ride Grand öppnar och erbjuder fantastiska och spännande helikopterturer

Pattaya, Thailand, känt för sina fantastiska stränder och pulserande nattliv, har lagt till en ny juvel till sina turistattraktioner med den storslagna invigningen av Pattaya Sky Ride.

Denna spännande nya upplevelse erbjuder både lokalbefolkningen och turister en unik möjlighet att bevittna skönheten i Pattaya från ett fågelperspektiv på en helikopter.

Det stora öppningsevenemanget var ett spektakel av spänning och förväntan när Pattaya Helicopter Sky Ride avtäckte sina toppmoderna helikoptrar som lovar att erbjuda smidiga och natursköna flygningar över staden. Med erfarna piloter med många års flygerfarenhet vid rodret är gästerna säkra på en säker och minnesvärd resa.

Evenemanget besöktes av många viktiga delegater och gäster som guvernören i Chonburi och borgmästare i Pattaya. Pattaya News-teamet, inklusive marknadsförings- och försäljningschefen Madam Tina, se ovan och nedan, var också inbjudna att delta.

Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches med Madam Tina från The Pattaya News

Turnén ger en 360-graders panoramautsikt över Pattayas mest ikoniska landmärken, som sträcker sig från Pattaya Bay till Jomtien Beach. Varje helikopter kan ta emot över fem passagerare, vilket möjliggör en intim och bekväm sightseeingupplevelse.

Pattaya Helikopter Sky Ride handlar inte bara om utsikten; det är ett initiativ för att öka turismen och ge ett nytt perspektiv på stadens skönhet.

Pattaya News-teamet blev inbjuden att ta en av de första turerna någonsin och här är en video av den upplevelsen.

För mer information och bokningar, besök Pattaya Sky Ride Facebook här. Eller ring dem från informationen nedan:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/