4-årig estnisk pojke dödad efter att ha blivit överkörd av pickup i Pattaya

Pattaya —

En 4-årig estnisk pojke dog efter att ha blivit påkörd och överkörd av en lastbil i en by i Pattaya på kvällen den 13 maj 2024.

Den tragiska olyckan inträffade klockan 5 den aktuella dagen i Suksiri-byn Soi Bunsamphan, Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare rusade till platsen när de fick rapporten för att hitta en grupp invånare som cirklade runt kroppen av offret, en 4-årig estnisk pojke, liggande på vägen.

Pojken hade fått allvarliga huvudskador som blödde kraftigt. Räddningspersonal och medicinsk personal försökte återuppliva honom, men tyvärr dukade han av för sina sår.

Det rapporterades att pojken sprang över gatan för att möta sin bror när han blev påkörd av pickupen. Föraren av lastbilen, Soraya Samanphong, 45, väntade på platsen, synligt skakad av olyckan, och berättade för Nongprue-polisen att hon långsamt körde på vägen när olyckan inträffade.

Hon uppgav att hon inte såg pojken gå över gatan och trodde att hon hade slagit en hund. När hon stannade och inspekterade blev Soraya chockad när hon upptäckte pojken och ringde omedelbart på hjälp och samarbetade med räddningsteam.

Övervakningsfilmer från närområdet fångade olyckan. Videon visade en flicka och en pojke springa över gatan. Flickan korsade säkert, men pojken blev påkörd av fordonet.

Polisen i Nongprue undersökte området, granskade CCTV-filmerna och tog in Soraya för ytterligare förhör för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.