Fire Guts Luxury Clubhouse i Na Jomtien, som enligt uppgift orsakar miljontals baht i skadestånd

FOTO: สยามชล นิวส์

Sattahip —

En brand slet igenom ett lyxigt klubbhus i två våningar i Na Jomtien, Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen, den 13 maj. Skadorna uppskattades till miljontals baht.

Händelsen inträffade igår vid 12-tiden. Na Jomtien brandmän och räddningspersonal ryckte till platsen för att släcka branden.

Där såg myndigheterna hur branden slukade andra våningen i det lyxiga tvåvåningshuset som ligger vid vägkanten. Andra våningen i klubbhuset var ett förråd med dokument och madrasser. Dessa föremål fungerade som bränsle för lågorna, vilket fick elden att sprida sig snabbt, enligt brandmän. Det tog räddningstjänsten över en timme att stoppa branden.

Arbetare som bevittnade händelsen rapporterade att branden kan ha orsakats av en elektrisk kortslutning. Skadornas omfattning uppskattades till miljontals baht, även om en slutlig bedömning väntar.

Berörd polis försöker identifiera den exakta orsaken till branden i presstid.

FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.