Israelisk turist enligt uppgift övergiven och rånad av motorcykeltaxiförare i Sattahip

Sattahip —

En 81-årig israelisk turist hävdade att han övergavs och blev bestulen på sin telefon av en motorcykeltaxichaufför i Sattahip, Chonburi, den 13 maj.

Händelsen inträffade vid 6-tiden. Offret, Albert Mahlev, 00, en israelisk medborgare, hittades sittande ensam i en butik vid sidan av Sukhumvit Road i Sattahip-distriktet.

Enligt lokala rapporter ska Albert ha rest från Pattaya till Sattahip för sightseeing. Han hyrde en motorcykeltaxi från Soi Buakhao i Pattaya och föraren förde honom till en korsning på Sukhumvit Road i Sattahip. Där ska föraren ha övergett Albert och stulit hans mobiltelefon.

Oförmögen att kommunicera med andra människor i närheten på grund av språkbarriärer satt Mr. Albert i en vägbutik och väntade på hjälp. Oidentifierade oroliga medborgare kontaktade sedan Sattahips polisstation, och turistpoliser från Pattaya och Sattahip reagerade på platsen. De tog sedan med Albert till polisstationen för ytterligare förhör.

Pol. Löjtnant Abhisit Phuengyam, biträdande inspektör vid Sattahips polisstation, sade att Albert till en början inte kunde ge mycket information på grund av språkbegränsningar. Myndigheterna försöker hitta en tolk för att få mer information från honom.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.