Thailand Privilege Card utökar distributörs- och medlemsbasen, penetrerar marknaden i Mellanöstern

PRESSMEDDELANDE:

Bangkok, 1Maj 4 2024 - Thailand Privilege Card Company Limited, en leverantör av långtidstjänster för visumprivilegier med exceptionella förmåner, under överinseende av Thailands turistmyndighet (TAT), hedrades av Thapanee Kiatphaibool, TAT-guvernör och Nipa Nirannoot, Thailands generalkonsul till Dubai och norra Emiraten, när de officiellt invigde och besökte Thailand Privilege Card-monter på Arabian Travel Market (ATM) 2024.

Detta evenemang, som främjar den största turismförsäljningen i Mellanöstern och rankas på tredje plats globalt, syftar till att penetrera Gulf Cooperation Council (GCC)-marknaden, utöka distributörs- och medlemsbasen för dem som söker långsiktigt uppehållstillstånd i Thailand med förmåner skräddarsydda för varje livsstil. Detta uppnås genom uppvisande av fyra speciella medlemskort: GULD, PLATINUM, DIAMOND och RESERVE med medlemstider på 5 år, 10 år, 15 år och 20+ år. Evenemanget ägde rum i Dubai World Trade Centre, Dubai, Förenade Arabemiraten.

Mr. Manatase Annawat, president för Thailand Privilege Card, uppgav att den arabiska resemarknaden 2024 är det mest betydelsefulla och monumentala affärsevenemanget för turism i Mellanöstern, som samlar ledande industriaktörer från hela världen. Thailand Privilege Card erkänner tillväxtpotentialen för länder i GCC-gruppen med hög köpkraft, i linje med dess strategi att expandera till tillväxtmarknader. Deltagande i detta evenemang är därför en avgörande möjlighet att rekrytera distributörer och medlemmar, främja särskilda medlemskort för utlänningar som söker långtidsboende i Thailand, förbättra affärsmöjligheter, expandera medlemsbasen, och samarbeta med byråer eller affärsgrupper som kan bli distributörer för att utöka marknaden i regionen och föra ut långtidsutlänningar av hög kvalitet till Thailand, och därigenom bidra till landets inkomstfördelning.

Dessutom har Thailand Privilege Card bjudits in att delta i nätverksevenemanget mellan thailändska entreprenörer och ledande affärsmän från Saudiarabien inom 'Muay Thai Gala 2024 ' evenemang, som arrangeras av den kungliga thailändska ambassaden i Riyadh, Saudiarabien. Detta utgör en värdefull möjlighet för både offentliga och privata enheter i Thailand att samarbeta för att främja och sprida thailändsk nationell konst internationellt. Genom deltagande i detta evenemang syftar projektet till att främja medlemskortsprogrammen för entusiaster av thailändsk kultur, samt introducera Thailand Privilege Card för turist- och sportmyndigheter i Saudiarabien. Detta engagemang underlättar även affärsmatchning med stora aktörer inom relaterade branscher.

"Enligt TAT-statistiken fann man att turister från Mellanösternregionen under det senaste året hade de högsta genomsnittliga utgifterna per person och resa när de reste i Thailand. Detta är i linje med företagets policy att utöka sin medlemsbas till nya marknader med hög potential, och därigenom stimulera ekonomin, generera intäkter och föra in utländsk valuta till landet. Dessutom stärker det företagets position som en global ledare inom långsiktiga visumprivilegier, säger Mr. Manatase.

De som är intresserade kan följa informationen om Thailand Privilege Card på den officiella hemsidan www.thailandprivilege.co.th. För partners som är intresserade av att gå med som affärspartner, de kan kontakta avdelningen för leverantörsrelationer på 02-353-4145eller skicka e-post till vendor_relations@thailandprivilege.co.th Och för de som är intresserade av att bli distributörer för att växa och expandera sin verksamhet globalt kan de kontakta säljgruppen på 02-353-4120 eller maila salesgroup@thailandprivilege.co.th.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.