Lokalbefolkningen klagar över att säljare påstås olagligt reservera plats med stolar på Na Jomtien Beach, uppmanar till officiell åtgärd

Chonburi—

Den 17 maj 2024 fick lokala medier i Pattaya klagomålsrapporter från lokalbefolkningen då några operatörer på Na Jomtien Beach, Sattahip, Chonburi, påstås ha placerat stolar för att reservera plats åt sina kunder.

Även Pattaya-tjänstemän antog tidigare en tillkännagivandeskylt för att förbjuda försäljning av drycker och livsmedel och att placera föremål för affärsändamål eftersom det var ett offentligt område, visade det sig att vissa operatörer enligt uppgift placerade stolar och bord för att reservera plats åt sina kunder, enligt lokala medier i Pattaya.

Enligt lokala medier i Pattaya bad många berörda medborgare och turister relevanta myndigheter till Pattaya-tjänstemän att inspektera, informera strandoperatörerna och väcka åtal för rättsliga åtgärder i enlighet därmed.

Nyligen, Banglamung-tjänstemän och Pattaya-polisen inspekterade Jomtien Beach den 1 maj då lokalbefolkningen rapporterade bullerföroreningar från fyrverkerier. Vid inspektionen hittades många stallförsäljare som också sålde olagliga varor som Kratomjuice, smällare och fyrverkerier.

En videoreportage av denna historia kan ses på vår YouTube-kanal här.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.