Bangkoks guvernör beordrar omedelbar åtgärd efter översvämningar i Udomsuk-korsningen på grund av kraftigt regn och långsam dränering

Bangkok—

Den 22 maj 2024 genomförde Bangkoks guvernör Chadchart Sittipunt, tillsammans med relevanta myndigheter, en fältinspektion vid Udomsuk Intersection i Bang Na, Bangkok, för att ta itu med vägöversvämningar orsakade av långsam dränering på grund av kraftigt regn.

Guvernör Chadchart och byråerna hade också inspekterat området föregående natt, den 21 maj, efter svår trafikstockning orsakad av kraftigt kvällsregn, som tog mer än 30 minuter att dränera det översvämmade vattnet.

Under inspektionen fann tjänstemän att vissa avlopp innehöll små fragment av tegel och cement. Dessutom var bottnarna på vissa avlopp ojämna, och vissa trottoarer saknade ordentliga sluttningar för att leda vatten in i avloppen, som rapporterats av guvernör Chadchart.

Som svar utfärdade guvernör Chadchart en order om omedelbara åtgärder för att rensa avloppen och genomföra andra nödvändiga åtgärder för att förhindra framtida översvämningar i området. Han betonade att dessa steg skulle säkerställa att Udomsuk Intersection inte skulle drabbas av översvämning igen.

Läs vår senaste artikel om Thai Meteorological Department tillkännager att Thailand officiellt har gått in i regnperioden den 20 maj.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.