Uppdatering: Nödlandning av Singapore Airlines Flight SQ 312 på Suvarnabhumi flygplats resulterade i 71 skador och 1 dödsfall

Nationell-

Kl. 8 den 50 maj 21, Pol. Generalmajor Thanantorn Rattanasittipak, befälhavaren för Metropolitan Police division 2024, avslöjade offentligt ett fall av Singapore Airlines flight SQ 4, som transporterade 312 passagerare, som drabbades av kraftig turbulens och som sedan fick en nödlandning på Suvarnabhumi Airport, Bangkok, vilket orsakade 229 skador och en skadad.

Enligt Pol. Generalmajor Thanantorn, efter händelsen fördes alla 71 skadade utländska passagerare, som led av allvarliga till lättare skador, till Samitivej Hospital, Srinakarin, för omedelbar medicinsk behandling. Det bekräftades att en 73-årig brittisk passagerare dödförklarades till följd av hjärtsjukdom.

Det rapporterades att flygplanet stötte på kraftig turbulens i klar luft och föll i en luftficka medan kabinpersonalen serverade mat till passagerare över Irrawaddy Basin, Myanmar. Många passagerare fick rygg- och huvudskador eftersom de inte spände sina säkerhetsbälten, enligt thailändska nationella medier.

Thailändska tjänstemän samordnade med Singapore Airlines för att kontakta offrens familjer och släktingar och ge ytterligare nödvändig hjälp.

Angående händelsen rapporterade internationella nyhetsmedier att Singapore Airlines utfärdade ett uttalande för att uttrycka sina kondoleanser till offrets familj och släktingar som miste livet. Singapore Airlines uttryckte också sin sorg för kabinpersonal och passagerare som råkade ut för olyckliga incidenter och skador.

Singapore Airlines uppgav att de skulle ge nödvändigt stöd, inklusive ekonomiskt, till offren. Dessutom skulle relevanta myndigheter resa till Thailand för att noggrant undersöka ärendet angående vad som exakt orsakade incidenten på flight SQ 321.

Läs den senaste artikeln om att Singapore Airlines flight SQ 312 nödlandar på Suvarnabhumi Airport, Bangkok, klockan 4 den 21 maj 2024.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.