Tasty Minimart, Grill, Bar and Cafe i Pattaya och Sri Racha är redo för dig!

Pattaya, Thailand-

Inbäddat på framsidan av Unixx-lägenheten, inte långt från Bali Hai-piren som närmar sig rutten upp för Pratumnak Hill är en liten mini-marknad, grill, bar och café i ett som är ganska fyndet i Pattaya. Lokalen ägs och drivs av The Pattaya News vänner och affärspartners, Pattaya Japanese Association (PJA), och är välkomna för alla att besöka oavsett om de är bosatta i Unixx eller inte. Parkering finns till och med i närheten av butiken gratis!

Tasty Grill, Minimart och Cafe är för närvarande öppet från 9:30 till 8:00 dagligen och erbjuder hela sin minimarknad och kafé tillgängligt för avhämtning och middag.

Lokalen är också basen för PJA i Pattaya, men välkomnar alla! Du kan till och med lära dig lite om Pattaya Japanese Association där och vad de gör för att hjälpa den japanska gemenskapen i Pattaya. Här är ett bra exempel på en sak de gjorde tidigare för en japansk man som drabbades av svåra tider efter Covid-19.

Japansk man hittas hemlös på Pattaya Beach, får hjälp att återvända till Japan från flera lokala grupper

Med ”Kamui”-nötkött importerat från Japan, är kaféet den exklusiva säljaren av ”Kamui”-nötkött i Pattaya som importeras från Hokkaido, Japan. Har du någonsin hört talas om det? Här är lite mer information:

Kamui nötkött finns också att köpa på deras mini-mart för ett rimligt pris.

Deras "Tasty" café erbjuder också riktigt kaffe medan de använder en importerad kaffemaskin och bönor till ett mycket rimligt pris på deras café.

Deras kaffe görs av en "Rancilio" kaffemaskin importerad från Italien, men deras kaffe är prissatt från endast 50THB, vilket är ett mycket rimligt pris.

Här är några av deras mest populära drinkar, alla tillgängliga för middag och takeaway 2023!

De erbjuder också handgjort bröd och en rimlig och varierad meny med maträtter som ägg Benedictus och biff. Alla dessa saker är fullt tillgängliga för takeaway och middag!

Slutligen har Caféet också ett fastighetskontor och service som är perfekt för den som letar efter en bostadsrätt, speciellt på Unixx Condo.

Följande är deras egna ord för dem som letar efter ett ställe att bo:

Vår grupp, JP-gruppen, erbjuder att köpa, sälja eller hyra bostadsrätter i Pattaya.
Vår starka sida är att vi har många japanska kunder, och vi har vårt original
förvaltningskontor med vår minimarknad, café, bar, etc på bostadsrätten i Unixx.

Vi fokuserar vår verksamhet på i första hand bostadsrätter så att vi kan erbjuda hyra med vår rumsservice, tillsammans med vår minibutik, café, bar etc. med diskservice för hyresgästerna i minivaruhuset.

Om du vill köpa, sälja eller hyra i Unixx condo, vänligen kontakta oss, eller besök vårt kontor i vår minimart, café och bar på Unixx condo.-Pattaya Japanese Association

Oavsett om ditt behov är shopping, en komplett måltid, en drink eller fastigheter, ta en stund att kolla in Tasty Mini-mart, grill, bar och café i Pattaya vid ditt nästa besök! De är belägna till höger om huvudentrén till Unixx-lägenheten i Pattaya omedelbart när de kommer in från Second Road och går upp mot Pratumnak-kullen. De är öppna från 09:30 till 8:00 dagligen.

Tasty öppnade också nyligen sin andra plats i Sri Racha, läs mer om detta här!

På bilden ovan är Tastys "Tasty beef" skiva @tasty minimart!
Det är bra för suki, shabu och mukata.
490thb för 500g!
Det är också populärt bland thailändska kunder!

Läs mer om The Pattaya Japanese Association här.

Menylänkar finns här!

Butik2_Meny-2 (1)

Butik2_Meny-2

Tasty har också läckra godis och kakor tillgängliga från Chateraise, den första i Chonburi! Läs mer nedan! ENDAST tillgängligt på Sri Racha-platsen.

Först i Chonburi! Tasty minimart & Café börjar sälja "Chateraise" godis importerade från Japan!

Äntligen, här är en uppdaterad promovideo!

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Sändning
Användarrecension
2.86 (7 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/