Pattaya Big Bike Rider kapitulerar efter hänsynslös stuntvideo i Pattaya-tunneln blir viral

Pattaya —

En 20-årig thailändsk man överlämnade sig till Pattaya-polisen efter att en video där han utför ett farligt stunt när han körde på sin motorcykel med framhjulet uppe i Pattayas centrala tunnel blev viralt på sociala medier, som du kan se här på vår Facebook.

Överlämnandet ägde rum klockan 8 den 2 juni på Pattayas polisstation. Den misstänkte, identifierad av Pattaya-polisen endast som Wachirawit, 20, erkände att han var föraren i videon. Han ska ha erkänt att han vårdslöst utförde hjulet och hävdade att han var "imponerad av den nya belysningen i tunneln" och bara ville få en fin video av sig själv när han utför stunt med den nya belysningen. Han erkände också att han var medveten om att motorcyklar var förbjudna att använda tunneln, men han tog sig avsiktligt in i den ändå för att få tag i bilderna.

Personen som filmade honom var hans vän, sa Wachirawit och tillade att han aldrig förväntade sig att filmen skulle bli viral och att han var osäker på hur filmen delades utanför hans lilla krets.

Pol. Överste Nawin Theerawit, chef för Pattayas polisstation, förklarade att Wachirawits handlingar utgör upp till fem förseelser, inklusive vårdslös körning eller körning på ett sätt som visar att man inte respekterar sig själv eller andras säkerhet, körning utan körkort, olydnad mot trafik. skylt, körning i ett förbjudet område och inte uppvisar registreringsskylt.

Myndigheterna har fängslat Wachirawit för ytterligare rättsliga förfaranden. Hans vita Yamaha R7-motorcykel som användes i stuntet har också beslagtagits och beslagtagits.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.