Vill du att ditt företag eller evenemang i Pattaya ska nå hundratusentals potentiella kunder? Här är hur!

oplus_32

Vill du annonsera hos oss och nå hundratusentals potentiella kunder på thailändska och engelska??

Se vårt nya annonscenter och klicka HÄR för allt vi gör

Ring oss nu vid eventuella frågor: 0614163839

Försäljning/Reklam/Marknadsföring:

0614163839

, Facebook messenger, eller Sales@thepattayanews.com

Klicka här för att lära dig mer om oss.

Vill du att vi ska marknadsföra eller delta i ditt event eller kommande tillställning på vår lokala marknad? Vill du att vårt videoteam filmar ditt evenemang och publicerar det på nyheterna? Vill du att vårt fototeam gör en professionell fotografering för ditt företag eller dina produkter?

Vill du att vi ska skriva ett anpassat annonsmaterial/sponsrat inlägg, artikel eller video för ditt företag?

Vill du att tusentals potentiella lokala kunder och invånare ska se DIN till salu eller hyra fastighet? Du kan lista med oss ​​på The Pattaya News! Klicka här för en separat sida.

Vill du att vår personal besöker din plats för LIVE Facebook-videor eller nyhetsrapporter och hjälper till att påverka ditt företag?

Vill du ha banners eller reklam direkt på vår webbplats eller videor och nå hundratusentals tittare varje månad i Pattaya-området?

Vill du att vi ska prata om ditt företag på våra dagliga YouTube, TikTok och Facebook. Titta på videor på engelska eller thailändska och marknadsföra dem?

Vill du att vi delar dina kampanjer, pressmeddelanden, flygblad, evenemang, specialerbjudanden eller annat material på våra sociala mediekanaler på engelska och/eller thailändska och potentiellt når hundratusentals människor?

Vill du generera leads för ditt företag från tiotusentals dagliga Pattaya-nyhetsläsare, många av dem LOKALA invånare?

Vi vill gärna höra från dig!

Vi kommer gärna att diskutera med dig dina individuella behov och diskutera den totala kostnaden antingen via e-post på Sales@thepattayanews.com eller genom
telefon på

0614163839

, eller via vår Facebook-messenger. Vi kan också arrangera att träffas personligen och har både thailändsk och utländsk personal som kan prata med dig på ditt språk.

Olika paket är tillgängliga baserat på typen av marknadsföring, banner, artikel, evenemangssponsring eller övergripande digital reklam. En dellista finns nedan.

Kontakta oss idag och få ditt event eller företag täckt av oss!

Vi är den snabbast växande nyhetskällan i Pattaya och har byggt ett varumärke för att få de lokala och regionala nyheterna som DU bryr dig om först. Vi har över 559,000 226,000 Facebook-läsare på den thailändska sidan av nyheterna och cirka 2 2024 från och med kvartal XNUMX XNUMX på den engelska sidan av våra tvåspråkiga nyheter. Alla dessa är faktiskt lokala och regionala invånare och frekventa besökare. Våra kombinerade webbplatser i genomsnitt hundratusentals tittare varje månad, vi visar gärna uppgifterna personligen för intresserade annonsörer.

Vi har också ett dagligt nyhetsbrev som når från och med kvartal 2 2024, cirka 17,000 28,000 mestadels lokala invånare dagligen, och ett varningssystem för varje publicerad artikel som för närvarande når cirka XNUMX XNUMX personer och växer.

Vi fokuserar bara på nyheter som är viktiga för dem i staden. Vi är fokuserade på att stödja vårt lokala samhälle och leverera opartiska och sakliga nyhetsartiklar om vad som händer i staden. Vi har också en mediasida, Pattaya Unplugged, där vi kan lista och marknadsföra ditt företag här: www.Pattayaunplugged.com

För att få en offert och den bästa handlingsplanen för att marknadsföra ditt företag vänligen fyll i formuläret eller e-posta oss på Sales@thepattayanews.com så att vi kan hitta den bästa lösningen för dig. Du kan också ringa oss på 0614163839

För en månadsavgift kan vi marknadsföra dig på vår FB-sida, FB-grupp, webbplats, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok (424,000 659,000 engelska användare, XNUMX XNUMX+ thailändska användare), trådar, Instagram, Pinterest och LINE. En lista över det mesta av vår räckvidd online finns här.

Friskrivningsklausul: Vi accepterar inte reklamförfrågningar för tjänster som är olagliga i Thailand, såsom hasardspel, lotterier och kasinon, förfrågningar på internetapotek, alkohol, cannabis eller tobak, marknadsföring på flera nivåer eller underhållningstjänster för vuxna. Vi accepterar inte heller reklam från politiskt baserade enheter, religiösa organisationer eller investeringsprogram/kryptovalutor/bli rik-snabbt-program, etc. Vi är inte heller intresserade av SEO-värvningstjänster, Facebook-"sidauthyrning" och sponsrade eller gästande inlägg som inte är relaterade till Thailand och våra läsare. För information om pressmeddelanden, klicka här.

Vi har en grupp som heter "The Pattaya News Discussion and Social Group" som växer väldigt snabbt och har 27,000 2 plus medlemmar (kvartal 2024 XNUMX)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

Vi kan också göra anpassade reklamfilmer, videor, foton, generering av potentiella kunder, marknadsföra dina evenemang, LIVE-videor eller vad du än önskar eller behöver! Vi tillåter även annonsering i vår digitala tidning.

Slutligen vi har också tillgängliga avtal med rabatter för längre erbjudanden. Tänk på att vi erbjuder engångsevenemang, delning av sociala medier, videor och reklamannonser till överkomliga priser, fortsätt att scrolla ner på sidan. Olika företag kan ha olika behov och även om priserna nedan är "allmänna" kan de variera beroende på flera faktorer. Vi uppmuntrar dig starkt att få en uppfattning om vad du letar efter med erbjudandena nedan och sedan kontakta oss.

Annonsuppsättningar tillgängliga, 2024

Se vårt nya annonscenter och klicka HÄR för allt vi gör

Social media reklam, delning

Vi kommer att dela ditt flygblad, kampanj, affärserbjudande eller liknande föremål på vårt sociala medienätverk inklusive Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, YouTube sociala mediegrupper och mer. Detta är en engångsandel och erbjudande perfekt för kampanjer, vi diskuterar gärna avtal för regelbunden delning av ett företag som kan skilja sig i pris om du kontaktar oss.

Annonsannonser/ Sponsrade artiklar/Pressmeddelanden/Affärsfunktioner/Anteckningar på våra sociala medier:

Från överkomliga priser för varje reklam/sponsrat inlägg, professionellt skrivet av oss (eller du, om du föredrar det) och publicerat på alla våra webbplatser och sociala medier, inklusive Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, YouTube, Pinterest, och flipboard. Kontakta oss för vad du letar efter vad gäller längd på artikel och delning, länkar, sammanhang etc. Detta inkluderar en permanent listning on www.pattayaunplugged.com

Även tillgängligt för högre prisklasser, detta inkluderar flera delningar av artikeln på våra sociala mediesidor under en 30-dagarsperiod, som inkluderar The Pattaya News engelska och thailändska sidor baserade på språk, Pattaya Unplugged samt vår Twitter, Instagram, Tumblr , Pinterest, Flipboard, Tiktok och Youtube om tillämpligt.

Tack vare vår höga SEO kommer du också att ha starka sökmotorresultat för ditt företag när en artikel publiceras, långt efter att artikeln publicerats.

Pressmeddelanden finns också tillgängliga för överkomliga priser, beroende på längd och andra faktorer.

Få ditt meddelande där ute och kontakta oss idag via e-post på Sales@thepattayanews.com, meddela oss på Facebook på https://web.facebook.com/Thepattayanews/ eller ring vår marknadsförings-/reklam-/varumärkeskoordinator. Vi talar flytande engelska och thailändska.

0889272454- Marknadsföring/Annonskoordinator

Vill du att vi ska delta i eller marknadsföra ditt evenemang? Vill du att vårt professionella video-/fototeam ska filma en video/skapa bilder för ditt företag?

Börjar till konkurrenskraftiga priser för eventkampanjer i 30 dagar/en månad. (Detta inkluderar att skapa ett evenemang på våra sociala mediesidor, att regelbundet dela ditt flygblad för ditt evenemang med våra läsare, diskutera evenemanget på våra dagliga engelska och thailändska YouTube-, Facebook- och TikTok-videor och en annons för evenemanget på våra nyheter och Pattaya Unplugged-sidor på engelska och thailändska.)

Närvaro på ditt evenemang, inspelning av anpassade videor, generering av potentiella kunder, ta professionella bilder, LIVE-videor på våra nyheter och sociala medier, intervjuer och värd för evenemanget kan också tillhandahållas i allmänhet från 10,000 XNUMX, vänligen ring eller e-posta direkt för frågor eftersom priserna kan variera beroende på storleken på evenemanget och tjänsten som efterfrågas. Vi gör gärna professionella videor till en låg kostnad!

Videoprissättning kräver att du kontaktar oss direkt för en offert för att diskutera omfattning och typ av verksamhet. Vi har ett fullt professionellt internt video- och fotoproduktionsteam.

0614163839

Kontakta oss idag!

Slutligen, ta en titt på några exempel på nöjda kunder och reklamarbete vi tidigare har gjort nedan för att få lite idéer om vad vi kan göra och vad andra har gjort:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

Behöver du en advokat? Isaan Advokater är här för dig!

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

Letar du efter högkvalitativa brittiska kvalificerade lärare som levererar den brittiska nationella läroplanen i Pattaya och Thailand?

Rage Fight Academy Pattaya - ett perfekt val för träning, Muay Thai-visum tillgängliga

En fotorundtur på Cross Pattaya Pratumnak Hotel...en perfekt tillflyktsort

Queen Vic på Soi 6 har nu en veckovis varje fredag ​​kinesisk buffé i brittisk stil för endast 299 baht

Tangty Suki restaurang i Pattaya erbjuder för närvarande speciella kampanjer

Njut av din upplevelse av Songkran med Thai Sky Adventures i Pattaya, inklusive specialrabatter och kampanjer!

Fototur: Pattaya Beach Club - fantastisk mat, dryck, levande musik och atmosfär i hjärtat av staden

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Det föregående är en annons.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/