Thai-kinesiskt IPSC-mästerskap i handvapen kommer att äga rum i Pattaya

Pattaya —

"Thai-kinesiska IPSC Handgun Championship", en internationell nivå 3 praktisk skyttetävling, kommer att hållas på Thailand Sports Authority's Eastern Region Training Center i Pattaya från 7-9 juni.

Eventet kommer att se över 400 idrottare från fem länder, inklusive Kina, USA, Australien, Kambodja, Filippinerna och Hongkong, delta. Det kommer också att vara 189 thailändska idrottare som tävlar.

Tävlingen kommer att fungera som det sista kvalificeringsevenemanget för thailändska landslagsmedlemmar som kommer att tävla i Austalasia Championships på ön Bali i Indonesien i slutet av augusti.

Herr Wat Srichintaankun, huvudarrangören av mästerskapet, sa att han kände sig glad över att antalet deltagare översteg målet på 400 personer. Han avslöjade att det kommer att finnas 18 etapper, inklusive ett test före matchen och två inspektioner av utrustning fyra dagar före själva tävlingen.

Mr. Wat förväntade sig att evenemanget kommer att generera ekonomiskt värde för Pattaya på cirka 12-14 miljoner baht, där thailändska idrottare förhoppningsvis vinner hälften av medaljerna.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.