Invigningsvecka på Akira Club Pattaya!!!

Följande är ett meddelande från Akira Club Pattaya
Gör dig redo för 2 oförglömliga nätter när vi firar den episka lanseringen av Akira Club i hjärtat av Pattayas Walking Street. Följ med oss ​​för 2 nätter fredagen den 7:e OCH lördagen den 8:e juni. Vår invigningshelg innehåller KEVU och 39 KINGDOM.
KEVU är en internationellt hyllad DJ från Rave Culture, etiketten för W&W. KEVU har tagit EDM-scenen med storm, känd för sina kraftfulla framträdanden och massiva hits. Hans samarbetsspår "Incoming!" med W&W har varit en festivalfavorit, spelad av stora DJ:s som Hardwell och David Guetta. En supersar DJ i vardande.
39 kungariket är ett av vår tids ljusaste nya Electronic Live Duo-projekt. De integrerar liveinstrument som gitarr, trummor och sång i sina liveshower och deras musik är helt unik.
Speciella höjdpunkter inkluderar två unika shower: en LED-trumuppträdande och en dansshow med fantastiska kostymer. Vi hoppas att se dig och dina vänner för två nätter av non-stop action på Akira Club Pattaya.
📅 Datum: fredag ​​7 juni 2024 (webbbokning)
📅 Datum: lördag 8 juni 2024 (webbbokning)
✅ Officiell linje-ID: @akiraclub
☎️ Telefon: 0811354063
Boka ditt bord genom att besöka vår webbplats, eller skicka ett meddelande till oss på Line eller Messenger.

Ovanstående artikel är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/