Fastighet-LK Metro Bar Till salu!

Pattaya – Enbar bar till salu på den livliga LK Metro! Inkluderar professionellt ljudsystem & 8 renoverade personalrum ovanför. Nyckelfärdig möjlighet, fullt utrustad för att börja omgående. 🍻

Mer information och priser hittar du HÄR.

Kontakta oss Siam Business Brokers inte Pattaya News för frågor och förfrågningar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/