Fastighet – Bangkok Cocktail Lounge tillgänglig!

Bangkok – Vacker 2-vånings cocktaillounge i viktoriansk stil till salu på Soi 11, nära Nana BTS! 100 platser, ljudisolerade för evenemang sent på kvällen. Barer på båda våningarna, DJ-bås, dimmaskiner.

Mer information och priser hittar du här.

Kontakta Siam Business Brokers, inte The Pattaya News, med några frågor.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/